BIO aanrader - Butternut gevuld met rundergehakt

Share
21/05/2018

Recept voor 4 personen

Ingrediënten

  • 2 butternut pompoenen
  • 500 g rundergehakt
  • 10 g gemalen kaas
  • 2 sneden brood
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el gehakte peterselie
  • 10 cl melk
  • 1 ei
  • 50 g boter
  • peper en zout


Recept

  1. Snij de butternut in de lengte in twee. Verwijder de pitten. Hol het vruchtvlees uit de butternut en houd dit apart.

  2. Meng het rundergehakt, de gemalen kaas, de gehakte knoflook, de peterselie, 1 ei en de melk. Voeg hierbij de in stukjes gesneden broodsneden. Kruid met peper en zout.

  3. Maal het vruchtvlees van de butternut fijn en voeg bij het gehaktmengsel.

  4. Vul de butternuts met het vleesmengsel en zet 35 minuten in een oven van 180 °C.

  5. Serveer met een slaatje. (Tip: onze Budget Box groenten)

 

Bron: lekkervanbijons.be