Gevulde puntpaprika met gehakt

Share
09/07/2018

Recept voor 2 personen

Ingrediënten

  • 2 puntpaprika’s
  • 200 gr gehakt
  • halve ui
  • 1 teen knoflook
  • 4 el roomkaas met kruiden
  • snufje zout en peper
  • geraspte kaas


Recept

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui en knoflook fijn. Snijd de puntpaprika’s doormidden zodat je per paprika twee helften hebt om te vullen.

  2. Giet een scheutje olie in een bak en bak het gehakt rul. Voeg vervolgens de ui en knoflook toe en bak dit 2-3 minuten mee. Voeg als laatste de roomkaas met kruiden en een snufje zout en peper toe. Als de roomkaas is gesmolten, zet je het vuur uit.

  3. Vul de helften met het gehaktmengsel. Verdeel als laatste wat geraspte kaas over de puntpaprika’s

  4. Zet de gevulde puntpaprika’s circa 20-25 minuten in de oven. Serveer de gevulde puntpaprika’s met gehakt bijvoorbeeld met een simpele rijstschotel met prei en paprika.

Bron: lekkerensimpel.com