BIO aanrader - Rijstnoedels met paksoi en varkensvlees

Share
20/07/2018

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400g rijstnoedels
  • 400g varkenslapjes (dunne)
  • 600g paksoi
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode chilipeper
  • 2 el sesamolie
  • lichte sojasaus
  • 3 cm gemberwortel (vers)
  • vissaus

Recept

  1. Kook de noedels beetgaar. 

  2. Spoel de paksoi en maak de blaadjes los. Snij de stelen in stukken en hak de blaadjes grof.

  3. Snij het vlees in stukjes. Pel en hak de knoflook. Spoel het pepertje, verwijder de zaadjes en snij het in reepjes. Schil de gember en snij ’m in heel fijne staafjes.

  4. Wok het pepertje, de gember, de knoflook en het vlees 2 minuten in de sesamolie. Roer er de paksoi door en blus met een beetje sojasaus.

  5. Roerbak tot de groenten gaar zijn en breng op smaak met sojasaus en vissaus. Serveer met de rijstnoedels.

    Bron: libelle-lekker.be