Snelle pasta met spinazie en champignons

Share
26/04/2019

Snelle pasta met spinazie en champignons

 

Ingrediënten voor 4 personen

Wat heb je nodig: 

Champignons 250 g
Verse spinazie 450 g
Veldsla 150 g
Kerstomaten 1 shaker
Rode ajuin 1 stuk
Kruidenkaas 150 g
Boter 25 g
Pasta 400 g
Peper en zout Naar smaak

 

Recept

  1. Maak de champignons schoon met een borstel en snij ze in dunne plakjes. Was nu ook de spinazie en snij hem in reepjes.
  2. Verhit de boter in een grote, hoge pan en bak de champignons gedurende 2 à 3 minuten. Voeg daarna de spinazie toe en laat bakken tot de spinazie geslonken is. Voeg nu ook de kruidenkaas toe en laat smelten. Kruid naar smaak bij met zout en peper.
  3. Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
  4. Maak ondertussen de salade klaar door de veldsla te mengen met de in stukjes gesneden kerstomaten en gesnipperde ajuin.
  5. Giet de pasta af, meng onder de saus en dien op in een diep bord.
  6. Serveer met een portie salade voor een frisse toets.
Tip! Ben jij een vleeseter? Dit gerecht smaakt heerlijk met gebakken spekreepjes of malse kip.